hulu

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

hulu

hulu

  • Bagian tina awak urang anu ayana saluhureun tikoro.
Sinal de igual.svg Sinonim
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]