hulu

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Jump to navigation Jump to search

Basa Sunda

Open book 01.svg Kecap banda

hulu

  • Bagian tina awak urang anu ayana saluhureun tikoro.
Sinal de igual.svg Sinonim

Nuvola apps kmessedwords.png Tarjamahan