hulu

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh

Basa Sunda

Open book 01.svg Kecap banda

hulu

  • Bagian tina awak urang anu ayana saluhureun tikoro.
Sinal de igual.svg Sinonim

Nuvola apps kmessedwords.png Tarjamahan