ibur

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

ibur

  • kaayaan di mana loba jelema dinu hiji tempat anu ngaromong tarik lantaran aya hal anu teu disangka-sangka.
  • Saacan tsunami kaayaan jadi ibur di dekeut pasisir.
  • Lamun kaayaan geus ibur kudu waspada kana barang bawaan.

Tingkatan basa[édit]

  • ibur : basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]


Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.