idin

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

idin

  • kecap panuduh pikeun meunang dijalankeun.
  • Saencan indit kudu menta idin ka kolot di imah.
  • Bapa teu méré idin kuring indit ka luar kota sabab keur usum banjir.

Tingkatan basa[édit]

  • bersih : basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]


Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.