ieu

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

ieu

  • hiji kecap nu nuduhkeun barang dekeut pisan ka jelema nu ngomong.
  • Ieu jelema teu beunang dibéré nyaho kana bebeneran.

Tingkatan basa[édit]

  • ieu : basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]


Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.