iga

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

iga

  • anggahota badan, tulang dijero dada nu nyambungkeun harigu jeung tulang tonggong.
  • Iga ngurungan bayah jeung jajantung.
  • Kang Darman dahar jeung sop iga mani nikmat!

Tingkatan basa[édit]

  • iga: basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]


Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.