Lompat ke isi

injeum

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

injeum

  • milu maké barang batur nu engkéna bakal dipulangkeun deui.
  • Abdi rék injeum duit ka pegadéan dua juta pikeun modal usaha.
  • Geus balik encan mobil nu diinjeum ku tatangga?

Tingkatan basa[édit]

  • injeum: basa loma
Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.