inum

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

inum

  1. peta ngasupkeun cairan liwat baham tuluy karasa na tikoro, sarta saterusna bisa diserep ku beuteung.