Lompat ke isi

inum

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

inum

  1. peta ngasupkeun cairan liwat baham tuluy karasa na tikoro, sarta saterusna bisa diserep ku beuteung.