irung

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

irung

(file)
  • pangambung; anggahota badan nu cicingna dina raray.
  • Irung fungsina keur ngambeu.
  • Téh Rani gaduh irung mancung!

Tingkatan basa[édit]

  • irung: basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.