Lompat ke isi

ised

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

ised

  • ngésér ka hareup, ka gigir, atawa ka tukang bari diuk.
  • Cing ised rada kahareup méh nu di tukang rada katingali.
  • Geura ised ka tukang ari geus bérés urusan jeung nu di hareup mah.

Tingkatan basa[édit]

  • ised: basa loma
Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.