itu

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Sunda[édit]

Kecap panuduh [su]

itu

  1. nuduhkeun hiji hal anu jarakna jauh (ti kajauhan).