iuh

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

iuh

(file)
  • sabalikna panas; teu keuna ku panonpoé.
  • Poé ayena iuh pisan.
  • Mun iuh terus, iraha garingna baju téh?

Tingkatan basa[édit]

  • iuh: basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.