jadi

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

jadi

  • ngegedéanana tutuwuhan tina jero taneuh tepi ka jadi pepelakan.
  • Lamun hayang jadi ieu tangkal cabé kudu daék ngaleukeunanana.
  • Kuring jadi patumbu catur dina acara seminar kamari.


Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]


Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.