jaga

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

jaga

  • kaayaan keur ngadagoan waktu anu lila kénéh bakal datang.
  • Bapa nu keur jaga di poskamling kuduna diompréng ku kadaharan ogé.
  • Nu ngarana adi lanceuk geus sakuduna saling jaga.

Tingkatan basa[édit]

  • jaga : basa loma
Tarjamahan[?]


Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.