jaga

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

jaga

jaga

  • kaayaan keur ngadagoan waktu anu lila kénéh bakal datang ngajaga, kecap pagawéan keur tunggu

Tingkatan basa[édit]

  • jaga : basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]

Conto Kalimah[édit]

  • jaga: bapa nu keur jaga di poskamling kuduna diompréng ku kadaharan ogé
  • ngajaga: nu ngarana adi lanceuk geus sakuduna saling ngajaga
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.