jagal

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

jagal

  • tukang meuncit héwan ternak (sapertos sapi, embé, jsb.).
  • Jagal sapi keur kurban geus aya di hareupeun masjid.
  • Den, punten anteurkeun péso ieu ka jagal di Ciroyom.

Tingkatan basa[édit]

  • jagal: loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.