jail

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

jail

jail

  • kecap nu asalna tina basa Arab hartina resep nyilakakeun batur ngajailan, nyieun pagawéan nu matak batur cilaka
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]

Conto Kalimah[édit]

  • jail: jadi budak tong sok jail sabab picilakaeun batur
  • ngajailan: kade di pengkolan sok aya begal nu ngajailan nu liwat
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.