jail

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

jail

  • kecap nu asalna tina basa Arab hartina resep nyilakakeun batur.
  • Jadi budak tong sok jail sabab picilakaeun batur.
  • Kade di pengkolan sok aya begal jail nu liwat.
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]


Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.