jajando

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

jajando

  • daging dada domba atawa sapi nu ngandung lemak, jando
  • Cilok eusi jando leuwih gurih tibatan eusi daging.
  • Kusabab jajando ngabeku, kuah soto teh kudu dihaneutkeun deui.

Tingkatan basa[édit]

  • jajando: basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.