jaksa

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

jaksa

  • hiji pangkat di pangadilan nu tugasna nungtut hukuman jelema nu ngalanggar hukum ti pamaréntah.
  • Nu jadi jaksa mah geus tangtu jelema pinter sabab sakolana ogé luhur.
  • Di Bandung aya hiji jalan nu ngarana Jalan Jaksa di dekeut Kebon Kalapa.
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]


Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.