jalan

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

jalan

  • tempatna jelema atawa sato lalar-liwat di darat, di laut, jeung di langit ogé paranti but bat kaditu kadieu.
  • Kadé lamun mapah di sisi jalan sabab loba motor jeung mobil gedé.
  • Di lembur sabeulah loba jalan ditutup beunang ku longsor tadi peuting.

Tingkatan basa[édit]

  • jalan : loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.