jalingkak

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

jalingkak

  • nuduhkeun kana sipat jalir tingkah ka awéwé nu kalakuana siga lalaki.
  • Si Ani mah teu daék maké rok ku sabab kabiasaana jalingkak resep maké calana.
  • Budak awéwé téh bisi jalingkak loba teuing gaul jeung lalaki.

Tingkatan basa[édit]

  • jalingkak : loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.