jalma

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh

Citakan:sunda

Open book 01.svg Kecap banda

  1. mahluk hirup nu asalna tina spésiés Homo sapiéns


Citakan:kotak mulai

Citakan:kotak akhir