jam

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

jam

  • ngaran kecap panuduh waktu.
  • Jam sabaraha baé kudu bisa siap lamun geus jadi pagawé kantor pamaréntah.
  • Jam wékér nu alus biasana awét tepi ka mangtaun-taun.

Tingkatan basa[édit]

  • jam : basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]


Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.