jam

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

jam

jam

  • ngaran kecap panuduh waktu

Tingkatan basa[édit]

  • jam : basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]

Conto Kalimah[édit]

  • jam: jam sabaraha baé kudu bisa siap lamun geus jadi pagawé kantor pamaréntah
  • jam: jam wékér nu alus biasana awét tepi ka mangtaun-taun
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.