jambu

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

jambu

  • ngaran salah sahiji tangkal nu buahan didaharna mun geus asak.
  • Ulin geura ka imahna Asri sabab aya tangkal jambu anu amisna kareueut.
  • Saha baé nu anémia atawa kurang getih kudu loba dahar jambu sabab ngandung pitamin C.

Tingkatan basa[édit]

  • jambu : loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.