jamuga

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

jamuga

  • ieu kecap asalna tina "ya" jeung "muga" anu hartina rahayu oge salamet.
  • Kade ulah sok nyieun raheut batur bisi hirup teu jamuga.
  • Saha bae anu laku-lampahna hade ka batur hirupna sing jamuga.
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]


Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.