janabat

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

janabat

  • adus.
  • Dian janabat tas ngajuru.
  • Janabat lain kur bebersih awak tapi ogé ngaleungitkeun hadas leutik jeung hadas gedé.

Tingkatan basa[édit]

  • janabat: basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.