jandela

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

jandela

  • lawang dina bilik maké jalosi.
  • Jandéla kudu loba ditutup sabab loba laleur.
  • Jandéla unggal isuk kudu dibuka pikeun udara seger.
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]


Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.