jantung

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

jantung

  • dibasakeun kana kembang cau, bakal cau dikalokop oér.
  • Jantung dipipir kakara modonghol.
  • Jantung sok jadi kadaharan ku cara di pais.


Tingkatan basa[édit]

  • jantung: basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.