januari

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

januari

januari

  • ngaran hiji bulan kahiji dina taun Masehi
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]

Conto Kalimah[édit]

  • januari: unggal bulan Januari biasana sok loba libur nasional
  • januari: Januari nyaéta salah sahiji laguna Glenn Fredly
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.