Lompat ke isi

jaram

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

jaram

  • kaayaan panyakit du tépana lantaran paantel jeung nu boga panyakit.
  • Ulah sok diuk di mana wae ari di rumah sakit téh, loba jelema gering bisi jaram.
  • Ngarasakeun jaram jaman kiwari mah sararieun kumatak mending sehat-sehat.

Tingkatan basa[édit]

  • jaram: basa loma
Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.