jauh

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

jauh

  • jarak anu misahkeun tina hiji tempat ka tempat nu séjén.
  • Si Ani keur indit ka imah babaturana nu jauh kudu meuntas walungan bari babaseuhan.
  • Geus peuting mah tong sok kaluar jauh matak hariwang kolot.

Tingkatan basa[édit]

  • jauh : loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.