jawél

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

ngajawé, nyawél

  • ngusap laun ti belah handap

ngajawél gado
ngusap gado ti handap