jawara

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

jawara

  • basa Banten anu hartina jelema jahat atawa jelema jago.
  • Di tiap lembur biasana sok aya jawara nu dipikasieun ku warga.
  • Bapana Udin geus sohor di lembur sabab jawara kampung tepi ka euweuh nu wani ka manéhna.

Tingkatan basa[édit]

  • jawara : loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.