jeblog

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

jeblog

  • kaayaan jalan atawa taneuh anu liket pas katincak.
  • Jalan ka kampung éta mah jeblog matak hésé diliwatan.
  • Imah kuring hareupeunajeblog ku ledok urut banjir.

Tingkatan basa[édit]

  • jeblog: basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.