jelas

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

jelas

  • kaayaan nu geus sidik, terang, jeung cukup bukti.
  • Kasus buruh Marsinah tepi ka ayeuna can jelas saha nu nyieun perkarana.
  • Lamun tujuana can jelas mah kajeun henteu indit da bisi nyasab di jalan.

Tingkatan basa[édit]

  • jelas : loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.