jeméng

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

jeméng

  • pagawéan nu dibasakeun kana barangcokot ku cara ngabetot tungtung samping.
  • Bako kang Darman dijeméng Odi.
  • Ceuli ucing dijeméngan.

Tingkatan basa[édit]

  • jeméng: basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.