jembol

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

jembol

  • nyembol, jembel gedé ku sakabéh ramo bari di betot.
  • Odi nyembol jarami pikeun ngahurungkeun seuneu.
  • Barna ngajembol sesebitan dina karung.

Tingkatan basa[édit]

  • jembol: basa loma


Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.