jeruk

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

jeruk

  • ngaran salah sahiji bungbuahan nu bisa dipelak sapanjang taun.
  • Bapa keur melak jeruk sugan bisa buahan di téras imah.
  • Di Garut keur usum jeruk anu sohor kareueut amisna bari gedé buahna.

Tingkatan basa[édit]

  • jeruk : loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.