judi

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

judi

  • kagiatan adu-aduan biasana maké kartu.
  • Bapana Ani sok judi tepi ka imahna béak dijadikeun borah.
  • Kadé ulah tepi ka maén judi sabab loba pisan bahayana kana harta banda jeung kulawarga.

Tingkatan basa[édit]

  • judi : loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.