jurig

Ti Wiktionary
Luncat ka: pituduh, sungsi

Kecap Barang[édit]

jurig[édit]

Ngaran pikeun rupa-rupa lelembut anu disangka sok ngaganggu ka jelema sina gering, sina cilaka, jeung salian ti eta

Babasaan[édit]

Moal neangan jurig teu kadeuleu[édit]

Moal nyangka ka saha-saha deui nu boga dosana lantaran geus teg ka si Anu, tur aya buktina

Ilikan[édit]

bungaok

ganderewo

hantu

jin

kunti

onom

ririwa

siluman