jurig

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

jurig

  1. Ngaran pikeun rupa-rupa lelembut anu disangka sok ngaganggu ka jelema sina gering, sina cilaka, jeung salian ti éta.