Lompat ke isi

kémot

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

kémot

  • ngaberesihan sésa nu dicapék dina biwir atawa jero sungut.
  • Keun bae sina dikémot urut saosna ngarah teu ucrat acrét
  • Manéhna cicing wae bari kumat-kémot sieun kanyahoan.

Tingkatan basa[édit]

  • kémot: basa loma
Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.