kétang

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap panambah anteb[su]

kétang

  1. ringkesan tina kecap kaétang;
  2. ngabolaykeun, ngawaswaskeun atawa nyalahkeun kedalan dina saméméhna.
    tapi teu kitu kétang.