kabalason

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

kabalason

  • Nunda pagawéan nu keur dileukeunan kusabab kabéngbat ku pagawéan lian, anu ahirna teu meunang nanaon.