kabel

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

kabel

  • kawat waja, kawat listrik.
  • Atép meuli kabel data di Mang Ajay.
  • Kabel éta teu meunang dibeulit-beulit.

Tingkatan basa[édit]

  • kabel : basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]


Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.