kabiri

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

kabiri

(file)
  • miceun organ séks dina sato jalu atawa dina lalaki pikeun ngaleungitkeun napsu.
  • Prakték kabiri loba dilakukeun di Cina baheula.
  • Ucing jalu sok dikabiri sangkan henteu begér baé.

Tingkatan basa[édit]

  • kabiri : basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]