kabur

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

kabur

  • rumeuk, samar-samar kurang kaciri atawa katempo.
  • Panonpoé mun ti dieu katempona kabur.
  • indit ka tempat anu teu puguh sarta teu balik deui.
  • Yaya kamari kabur ti imahna.

Tingkatan basa[édit]

  • kabur : basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]


Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.