kaca

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

kaca

  1. Halaman atawa lembara dina buku
  2. Eunteung pikeun ngaca
  3. Kaca beling