kacaangan

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

kacaangan

  • milu jadi caang ku sabab aya sumber caang.
  • Ku ayana listrik, ayeuna sakabéh imah didieu kacaangan ku cahaya lampu.
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.