kai

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

kai

  • tangkal anu dagingna heuras.
  • robahan tina kecap "kiai", nu hartina sesebutan jang lalaki nu miboga martabat sarua jeung kiai.
  • Coét aya nu dijieunna tina kai, aya ogé nu dijieunna tina batu.
  • Mang Ujang keur meuli kai satreuk.
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]


Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.