Lompat ke isi

kalah

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

kalah

(file)
  • éléh.
  • Inggris kalah dina pinalti ngalawan Italia.
  • anggur, leuwih hadé, malah.
  • Ujang kalah ka saré nalika indungna nitah ka warung.

Tingkatan basa[édit]

  • kalah : basa loma
Tarjamahan[?]


Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.