kalangkang

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

kalangkang

  • wujud hideung nu nampak lamun kasinaran atau aya panas panon poé.
  • Lamun urang moyan biasana sok aya kalangkang di handapeun urang.
  • Potograper anu hadé keur néangan objék foto nu aya kalangkangna.

Tingkatan basa[édit]

  • kalangkang : basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]


Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.