kalapa

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

kalapa

  • Cocos nucifera, hiji tutuwuhan anu tangkalna jangkung, buahna buleud sarta sok dipaké pikeun nyieun cipati, minyak kalapa, jeung sajabana.
  • Minyak kalapa ayeuna keur mahal-mahalna.
  • Kalapa ngora biasana sok dijual di jalan.

Tingkatan basa[édit]

  • kalapa : basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]


Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.